NADA-akupunktur mot stress och abstinens på Qvinnoqraft

NADA-Öronakupunktur
NADA akupunktur dämpar bland annat ångest, abstinens och stressproblematik.

Equal Qvinnoqrafts verksamhetsledare Eva har gått en utbildning i NADA- akupunktur. Nu erbjuder vi alltså NADA- behandling på Qvinnoqraft till självkostnadspris. NADA akupunktur dämpar bland annat ångest, abstinens och stressproblematik.

NADA akupunktur är en behandlingsinsats för personer med psykisk ohälsa, beroendeproblematik, PTSD m.m. och kan vara ett komplement till annan behandling.  Så här säger Eva:

”NADA betyder National Acupuncture Detoxification Association och bygger på TCM (Traditionell Kinesisk Medicin) vilken är en tusenårig metod för att behandla och förebygga ohälsa. Behandlingen går till genom att man sätter fem nålar i vardera öra som triggar olika nervsystem. Detta ger en lugnande och avslappnande effekt, och ökar förmåga till att ge och ta emot omsorg. Det är också smärtlindrande och viktig i abstinens och beroendebehandling.”

Om du är intresserad av att få NADA akupunktur på Equal ska du kontakta Yvonne på telefon 0707 924 178 eller via mejl qvinnoqraft@equalsthlm.se. Behandlingen sker till självkostnadspris

Skribent: Dennis Aberos
info[@]equalsthlm.se
070-7972029

Läs också…

Läs mer om öronakupunktur på wikipedia